От профила на Александър Сиди, ВМРО  Почукал на вратата. Тя

...
От профила на Александър Сиди, ВМРО  Почукал на вратата. Тя
Коментари Харесай

Александър Сиди: Проблемът не е в надписа „Свобода или смърт“, а в либералния разпад на обществото

От профила на Александър Сиди, ВМРО 

Почукал на вратата. Тя му отворила. Той постепенно и методично, прорез по прорез. С макетно ножче. 400 пъти. Четиристотин! Не разбирам по какъв начин е допустимо. Всичко е в кръв, а ти постепенно и методично режеш. 400 пъти….

Няма човешко създание, което да не потръпне от ужасяващите дейности на този изрод.

Оттук насетне идва правораздаването. И лицемерието….

Лицемерието на всичката оная жълтопаветна аморфна маса, която откри в надписа на ръката на изверга повода за нечовешката му извратена активност. Ясно е. Надписът “Свобода или гибел ” е отговорен. Толкоз. Сега изсипват жлъчката си. Не са се сетили да го обесят на пилона на Рожен и с това да решат и двата казуса едновременно….

Обаче… казусът не е в надписът. Нито в пилона. Още по-малко в трети март.

Проблемът е в учебното заведение. Където от дълго време жълтопаветните демократични грантоядни човечета анихилираха всякаква концепция за създаване на ценностна система. Претопиха я в демократична политкоректна образователна стратегия лишена от концепция за образование на здрави морални устои.

Проблемът е в правосъдната система. Чувството за безотговорност, когато извършиш каквото и да е безчовечие. Дълги години грантаджиите проядоха съда, създавайки демократично схващане за правосъдие, което се отплати с предварително освобождение на килъра Джок Полфрийман, който избяга от страната на идващия ден.

Проблемът е в прокуратурата. Защото не можеш да приказваш години наред за смяна, а по-късно да смениш Гешев със Сарафов, и да смяташ, че си решил въпроса. Сарафов е повече от същото. С едни и същи господари с Гешев.

Проблемът в демократичното болшинство в Народното събрание. Чиято най-голяма горделивост дотук е закона против домашно насилие….

Проблемът е, че в Истанбулската спогодба, вместо отбрана от домашно принуждение, се прокрадва джендър идеология.

Не, неуважаеми жълтопаватни жлъчни човечета, казусът не е в надписа “Свобода или гибел ”, той е в демократичният разпад на обществото ни, за който вие, години наред получавате пари, с цел да осъществявате.

Осъзнайте се! 400 шева по-късно ще е доста късно!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР